About 

Bij Atelier Stefanie kunt u terecht voor herstellingen en retouches van al uw kledij. Van broeken, kleedjes en rokken verkorten, versmallen, verbreden tot nieuwe ritsen, nieuwe voeringen, gescheurde zakken herstellen en nog zoveel meer. Heeft u vragen of bent u niet zeker of iets nog te herstellen is? Kom gerust eens langs tijdens de openingsuren of contacteer mij via telefoon, facebook of instagram.  

Kort even iets over mezelf... 

Ikzelf volgde de opleiding Creatie & Mode aan het O.L.V.-Hemelvaartinstituut te Waregem en behaalde mijn diploma in 2007. Daarna ging ik aan de slag als administratief bediende, maar in die tussentijd bleef mijn passie voor de naaimachine nooit ver af. Ik bleef kledij voor mezelf maken en paste mijn eigen kledij aan.

Na veel nadenken nam ik dan toch de beslissing om van mijn passie, mijn beroep te maken. Ik schreef me in voor een specialisatie-opleiding "Retoucheuse" en in december 2017 was Atelier Stefanie officieel geboren! . U kunt bij Atelier Stefanie ook terecht voor alle retouches aan bruidskledij en suitekledij, ik deed heel wat ervaring op in bruidsboetiek Prima Donna te Deerlijk.

Dus heeft u een retouche of herstelling? Contacteer mij gerust of kom eens langs tijdens de openingsuren. Indien dit nodig is, kan u gerust uw kledingstuk bij mij passen!  

Tot binnenkort! 
Stefanie